2010. december 6., hétfő

December

A hideg átjárja az egész tested, szinte már lefagynak az ujjaid, nem tudsz normálisan levegőt venni, mert a pára belefagy az orrodba XD Még is... még is olyan jó. Mindenki lázasan készül a karácsonyra, rohangál a városba, hogy mindenkinek ajándékot találjon, aztán szenteste napján egymással kiáltoznak, sírnak, talán még tányért is csapkodnak, a stressztől és a kétségbeeséstől, hogy minden tökéletes legyen. Én is pont ezeket teszem, de néha megállok és körülnézek és szinte belekönnyezek a gyönyörbe, az ünnepi fényekbe, abba, hogy együtt van a család. Úgy vélem ez a fajta ünnepi érzés leírhatatlan, egyfajta határtalan nyugalom az egész.
Szeretem a karácsonyt és nem az ajándékok miatt, hanem mert ilyenkor a család összeül. Nálunk általában 26-án van a legnagyobb nyüzsgés olyankor jönnek ki nénémék és nagybátyámék és ülünk össze egy ebédre. Rengeteget nevetünk és sztorizgatunk, unokatesóm meg élvezi, hogy egyedül lehet a szobámban XD Nekem ez az igazi karácsony.
A december maga, főleg ha még a hó is esik egyszerűen gyönyörű, olyas fajta érzelmeket áraszt ez a hónap amit máskor talán sohasem érzünk.

2 megjegyzés:

  1. Jaj de szerettem ezt a számot :)

    Ah, ez az ünnepi hangulat :D Olyan furi, hogy ez az egyetlen olyan ünnep, aminek igazi hangulata van és jóval ünnep előtt átérzed :D

    VálaszTörlés