2012. február 16., csütörtök

Elhamvadt "szerelmek" újraéledése

Nyugalom semmi Valentinapi utóhatás valami csodálatos meseszerű új párkapcsolatról. Egyszerűen csak újra érdekelnek olyan dolgok amiket már kezdtem elfeledni.

A gyűrűk ura:
Most, hogy decemberben várható A hobbit bemutatása és egyre több gyűrűk urás képbe botlok tumblr-n a zenékről nem is beszélve, újra elfogott egy kisebb fanláz irányában. Még a könyvet is elkezdtem olvasni ami már kitudja hány éve ott porosodik a polcon mutatóba...

Annyira várom már *__*



Pilates:
Így nézve kicsit furcsa egy posztban emlegetni egy tündérmesével, de ez is egy újraéledt szenvedély. Pár éve nyári szünetben bejárkáltam pilates órákra és sokat segített a fogyásban, de aztán persze se pénz se idő nem volt az órákra majd olyan 3 hónapja úgy döntöttem veszek egy karikát és hú de lelkesen nekiesek itthon a  gyakorlatoknak, a karika meglett a lelkesedés 2 nap után elhalt. Most viszont már egy hete, hogy minden nap minimum 1 órát rászánok, van hogy ezzel kezdem és nyugtázom a napom és élvezem. Nem csak, hogy már kezd javulni  a tartásom, de nagyon nyugtató hatása is van. Javaslom mindenkinek próbálja ki egyszer, bár ne otthon mert jó pár dologra kell figyelni egyszerre, amit egy videóban nem biztos, hogy elmondanak, vagy éppen csak elfelejtjük út közben és abból bizony bajok is lehetnek.
Egy nagyon jó pilates video (érdemes a többit is megnézni :3)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése